OM OS

Indehaver Henrik Schmidt er uddannet landbrugs-maskinmekaniker og startede firmaet 1. maj 1994 i lokaler i Fole, hvor vi beskæftigede os med traktorer, mejetærskere samt ombygning af skærebord til snittere. I september 1995 flyttede vi til vores nuværende lokaler p.g.a. pladsmangel. Grundet den udvikling der er sket i landbruget med sammenlægning af gårde, overtog vi i 1998 en lokal plæneklipperforretning som siden da har udviklet sig til at være vores hovedbeskæftigelse i dag. Virksomheden beskæftiger udover Henrik Schmidt, hans hustru Lilian Schmidt som hovedsageligt tager sig af det administrative. Vi udfører arbejde for erhvervsdrivende og offentlige institutioner, samt private.

FIRMA PROFIL

God service og høj kvalitet kendetegner Schmidts Traktor- og Plæneklipperservice. Vi har et bredt udvalg af maskiner og tilbehør til have- og skovarbejde. Vi er autoriseret serviceværksted for alle de maskiner vi sælger. Vi har et bredt udvalg af maskiner fra Stiga, Husqvarna og Makita. Derudover lagerfører vi også udvalgte maskiner fra Berthoud sprøjter. Stort reservedelslager til Stiga og Husqvarna, samt sliddele til de mest gængse mærker. Udover det har vi et stort udvalg af batterier til biler, traktorer, m.m. Vi udfører også skift af hydraulikslanger, olieskift, dækskift, udskiftning af udstødning på biler.

Vi henter og bringer gerne din maskine hvis du ikke har mulighed herfor

Vi monterer robotter og kommer vidt omkring bl.a. i Vejen – Ribe – Gram – Haderslev – Toftlund – Kolding – Rødding

VI TAGER GERNE I BYTTE

Ved køb af ny maskine, tager vi gerne din brugte havetraktor i bytte. Ring gerne og forhør, eller besøg os på Gammelmark 1, og vi vil hjælpe dig med valg af ny maskine over en kop kaffe.

VI FORHANDLER

Hos Stops har vi altid et velasorteret udvalg af nye, såvel som brugte maskiner, samt et bredt udvalg af reservedele. Har du brug for en specifik reservedel, kan du til hver en tid kontakte os. Enten via mail, eller pr. telefon. Så hjælper vi dig med at finde en reservedel der passer.